در چهارمين روز از دهه پيروزي، نخستين پروژه بخش سرمايهگذاري خارجي بندر اميرآباد بهشهر با نام شركت پارس گيپس سازنده گچ صادراتي بهرهبرداري شد.
ساعاتي پيش و با حضور عزت الله ضرغامي رئيس سازمان صدا و سيماي كشور، صدر معاون وزير راه و ترابري كشور، فرماندار و امام جمعه بهشهر، سيدعلي صيد پور مديركل بنادر و دريانوردي مازندران و سرپرست بندر اميرآباد، مديرعامل شركت پارس گيپس و كاركنان منطقه ويژه اقتصادي بندر اميرآباد بهشهر از نخستين پروژه بخش خارجي و خصوصي بندر اميرآباد اين شهرستان بهرهبرداري شد.
مديركل بنادر و دريانوردي مازندران درباره جزئيات اين كارخانه اظهار داشت: فاز نخست كارخانه پارس گيپس سازنده و صادر كننده گچ صادراتي با قابليت شستشو توسط دو سرمايهگذار ترك با هزينه 2 ميليارد تومان، با اشتغالزايي 40 نفر و توليد سالانه 45 هزار تن گچ گيپس در زميني به مساحت حدود سه هكتار به بهره برداري رسيد.
سيد علي صيدپور از اين طرح به عنوان طليعه طلوع سرمايه گذاري بخش خصوصي و خارجي در بندر اميرآباد ياد كرد و گفت: قرارداد سرمايه گذاري به ارزش 270 ميليارد تومان را در دست اقدام داريم كه در آن زمينه اشتغال يكهزار و 700 نفر فراهم ميشود.
وي با بيان اينكه منطقه ويژه و استراتژيك بندر اميرآباد بهشهر در مدت 11 سال از شروع به كار خود رشد خوبي داشته است، افزود: در اين مدت بالغ بر 200 ميليارد تومان سرمايه گذاري در بخشهاي مختلف صورت گرفت.
صيدپور اظهار اميدواري كرد؛ رساندن بندر در فازهاي آينده به دروازه شمالي كريدور شمال- جنوب، راه اندازي صنايع مرتبط با صنايع موجود در بندر اميرآباد و تبديل آن به يكي از بزرگترين مناطق اقتصادي و توليدي از برنامهها و اهداف بندر است.
مديرعامل شركت پارس گيپس هم در سخناني با بيان اينكه ملت ترك و فارس به هم خيلي نزديك هستند از زحمات و همكاري حسن قلينژاد مديريت سابق بندر و تعامل سرپرست فعلي در بهرهبرداري از پروژه قدرداني كرد.
متين كاراكاش از مشكل شبكه برق و گاز و كرايه زمين هم گفت و اينكه اميدوار است و اطمينان دارد هر چه زودتر مشكلات فعلي او و همكارانش حل ميشود.
وي درباره برنامه بعدي شركت پارس گيپس و محل تامين سنگ گچ تصريح كرد: توسعه كارخانه و سرمايه گذاري در فاز دوم برنامه بعدي ما است همچنين سنگ مورد نياز براي كارخانه به حجم يكصد تن در روز است كه از سمنان تامين ميشود./فارس